Welke medicijnen hebben invloed op onze ogen?

Baby blue-eyes
25 september 2017
De indicator voor dyslexie
7 november 2017

En wat voor invloed hebben deze medicijnen?

Het doel van medicijnen is om symptomen te verminderen of te voorkomen die veroorzaakt worden door vele medische factoren. Wel hebben deze geneesmiddelen bijna altijd één of meer bijwerkingen of complicaties. In de meeste gevallen zijn dit milde symptomen, maar soms veroorzaakt het gebruik van bepaalde medicijnen milde tot ernstige oogafwijkingen. Het is belangrijk dat een patiënt zijn of haar medische geschiedenis bespreekt met de arts waardoor duidelijk wordt welke medicijnen de arts wel kan voorschrijven.

Bekijk via deze link: welke medicijnen invloed hebben op onze ogen.

 

Heeft u vragen en/of wilt u een afspraak maken met een van onze vakkundige opticiens?

Neem dan contact met ons op via: 085 060 5 060.

 

Team Crazz Optics