crazz_zz_zwart

BRIL OP MAAT

Crazz Optics is er voor iedereen. Wij bezoeken u aan huis, op locatie of u bezoekt ons in de studio. Hier verlenen wij maatwerk en zorgen we ervoor dat u altijd deskundig geholpen wordt. De vakkundige opticiens staan ook voor u klaar bij het verlenen van service en helpen u indien mogelijk met het declareren van de zorgvergoedingen.

 

placeholder2

BRIL OP STERKTE

Wij meten voor iedereen de perfecte bril op sterkte aan. Hierbij houden we rekening met uw wensen en voorkeuren. U kunt terecht voor een enkelvoudige bril, computerbril, multifocale bril en bifocale bril met de hoogste kwaliteit glazen.

LEESBRIL OP MAAT

Als uw ogen of bril niet naar behoren functioneren, kan dit voor diverse ziekteklachten zorgen, zoals hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid. Wij kunnen  een leesbril volledig op maat en naar wens maken. U heeft de keuze uit een ruime collectie monturen, welke continue wisselt.

VEILIGHEIDSBRIL OP STERKTE

In veel gevallen is het dragen van een veiligheidsbril tijdens het uitoefen van het werk volgens de ARBO-wet verplicht. Na het uitvoeren van een werkplekinventarisatie meten wij op locatie de ogen. Hierdoor kunnen wij een veiligheidsbril volledig op maat en naar wens maken. Wij hebben een ruime collectie veiligheidsbrillen welke allen voldoen aan de volledige veiligheidsnormen.

SPORTBRIL OP STERKTE

Wij kunnen voor u voor iedere sport een sportbril op maat maken. Dit kan bij u thuis, bij de vereniging of op een andere locatie. De sterkte van uw eigen bril is bepalend voor de sportbril. Maar wij gaan natuurlijk nog een stap verder als specialist. Onze opticiens houden rekening met hoe u de bril wilt gaan gebruiken en letten op uw houding tijdens het beoefenen van de sport.

mo-farrah3

ZONNEBRIL OP STERKTE

Wij kunnen voor iedereen de perfecte zonnebril op sterkte aanmeten. Hierbij houden we rekening met uw wensen en voorkeuren. U kunt terecht voor een enkelvoudige bril met de hoogste kwaliteit uv-glazen.