crazz_zz_zwart

DIENSTEN

Crazz Optics is er voor iedereen. Wij bezoeken u aan huis, op locatie of u bezoekt ons in de studio. Hier verlenen wij maatwerk en zorgen we ervoor dat u altijd deskundig geholpen wordt. De vakkundige opticiens staan ook voor u klaar bij het verlenen van service en helpen u indien mogelijk met het declareren van de zorgvergoedingen.

 

computerbrillen

STIJLADVIES

Ieder persoon heeft de eigen wensen en voorkeuren, daarnaast heeft ieder zijn specifieke kenmerken en eigenschappen. Hier baseren onze vakkundige opticiens hun advies op af en helpen u zo bij het uitzoeken van de perfecte bril!

OOGMETING

De oogmeting wordt altijd gedaan door een vakkundig opticien en daardoor bent u ervan verzekerd dat de glazen perfect op sterkte zijn en aan uw wensen voldoen. Mocht de opticien eventuele afwijkingen constateren dan verwijzen zij u natuurlijk door.

youpi-kinderbrillen2
home_header_links

VERZEKERINGSCHECK

Heeft u de verzekeringscheck via onze site al gedaan? Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten en wellicht krijgt u een leuke vergoeding. Van deze vergoeding kunt u bij iedere opticien gebruik maken. Doe de verzekeringscheck.

KWALITEIT

Wij kiezen voor kwaliteitsmonturen en -glazen. Onze ervaring leert dat monturen onder de €149,- niet voldoen aan de eisen van Crazz Optics. Wij kunnen u hier bijvoorbeeld geen 3 jaar garantie op geven. Bij ons ontvangt u 3 jaar garantie op de complete bril.

home_header_rechts

SERVICE

Bij de aanschaf van een bril hoort natuurlijk topservice! Hiervan maakt u standaard gebruik. Mocht er iets met de bril zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.